Beiträge von mlounge

  https://www.facebook.com/events/544837692348659/
  Tickets: http://www.grenswerk.nl/agenda…presents-john-ocallaghan/


  John O'Callaghan + Mark Sherry + Sied van Riel + Fisherman & Hawkins


  Early Birds (only 50!) SOLD OUT
  Presale 20,-
  Doorsale 27,50


  Na een uitverkocht Grenswerk tijdens de eerste “Airwalk presents…” met Ferry Corsten vorig jaar is het nu de beurt aan een andere grootheid uit de trance scene. En dit keer gaan we zelfs een tandje harder… De tweede baas die het podium van Grenswerk zal gaan betreden is niemand minder dan de Ierse DJ en producer John O’Callaghan! Met zijn voornamelijk orginal mixes heeft hij een plek veroverd in de top van de trance-scene en zijn tracks worden met open armen ontvangen door de grootste namen als Tiesto en Armin Van Buuren.


  Mark Sherry wordt herkend aan zijn enthousiasme en toeweiding aan de trance-scene door zijn orginele producties en remixes op Spinnin, Armada, Lange Recordings & Anjuna beats. Deze Schot heeft alle grote festivals en clubs al gehad stond onder andere op Dance Valley b2b met Ferry Corsten. Tijdens de tweede editie van ‘Airwalk presents…’ komt hij naar Grenswerk voor een set in een intieme setting.


  Sied van Riel werd een aantal jaar geleden al benoemd tot “the hottest producer around” en “the next big thing to hit trance” en dat heeft hij de afgelopen jaren bewezen. Één jaar later stond hij over heel de wereld, speelde hij zeven internationale shows in negen dagen en kwam hij binnen in de DJ magazine Top 100. Hij is de laatste DJ die werd toegevoegd aan de trance ‘Van Clan’ hierarchie.


  Ook Fisherman & Hawkins zijn er natuurlijk weer bij deze tweede editie. Deze mannen zijn twee bekenden van Grenswerk en deze bazen organiseerden bij ons de allereerste Coldharbour Night in Nederland ooit! Ook 2016 belooft een goed jaar te worden met optredens en veel nieuwe muziek van deze mannen. Ze zijn in ieder geval al goed begonnen met verschillende internationale gigs en een tour door Indonesië.

  Moin Moin!
  Erstens tuts grad ganz gut zu sehen, dass anscheinend alle das Problem mit der Wartezeit am Bhf. haben...


  Ich war letztens bei der Grotesque, und durfte auch 1:20h auf den zug warten.
  Kalt ist es dort wirklich, zeiht etwas, aber nicht mehr so stark wie vor einem Jahr, als die noch überall gebaut haben...
  aber es haben paar Geschäfte morgens offen, und die bekannte NL-Supermarktkette (Mini-Version davon). Man kann also überleben, wenn man stark ist :D